Firmanavn: MINDSET4IT
Firmatype: Enkeltmandsfirma ejet og drevet af Birgitte Rubæk
CVR: 25469135
Adresse: Mejerivej 30, Thurø, 5700 Svendborg
Tel:+45 30 26 28 40
Mail: birgitte@mindset4it.dk
Website: www.mindset4it.dk
Anvendelse
Almindelige handelsbetingelser (”Betingelserne”) gælder for alle aftaler om Mindset4it, CVR-nummer: 25469135, (”Virksomheden”) salg og levering af serviceydelser og produkter (fysiske + online) inden for undervisning, læring og læringsressourcer til erhvervs- og privatkunder.
Aftalegrundlag
Betingelserne udgør sammen med Virksomhedens tilbud og ordrebekræftelser det samlede aftalegrundlag om Virksomhedens salg og levering af serviceydelser og produkter til kunden (”Aftalegrundlaget”). Kundens indkøbsbetingelser trykt på ordrer eller på anden måde meddelt til Virksomheden udgør ikke en del af Aftalegrundlaget.
Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.
Serviceydelser
De serviceydelser og produkter, som Virksomheden sælger og leverer til kunden, udføres efter højest mulig korrektheds- og kvalitetsstandard.
Kunden skal give Virksomheden adgang til personale og oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at udføre serviceydelserne og levere produkter. Dette inkluderer også IT-teknisk personale, udstyr og adgang i et omfang, så Virksomheden kan udføre de aftalte serviceydelser og levere produkterne uden problemer og forsinkelser.
Dette inkluderer:
Trådløst internet med tilstrækkelig båndbredde til at håndtere serviceydelserne/kursusafholdelse.
IT + AV-Udstyr, der er velgennemprøvet og testet inden kursusstart til at håndtere et givent antal deltagere (aftalt med kunden inden start).
IT-teknisk personale, der kan håndtere kundens interne IT-systemer, hvis det kræves, for at udføre den givne serviceydelse eller levering af produkt uden ekstra arbejde eller forsinkelse for Virksomheden
Lovgivning og standarder
Virksomheden er ikke ansvarlig for, at serviceydelserne opfylder lovgivning eller standarder eller kan anvendes til konkrete formål, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
Pris og betaling
Prisen for serviceydelserne og produkterne følger Virksomhedens gældende prisliste på det tidspunkt, hvor Virksomheden bekræfter kundens bestilling, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
Alle priser tillægges 25% moms.
Kørsel i Virksomhedens egne biler i forbindelse med udførelsen af serviceydelser refunderes af kunden til en sats på 8,- kr/pr. kørt km + 25% moms
Udgifter til kost og logi m.v. i forbindelse med udførelsen af serviceydelser refunderes af kunden til kostpris plus et håndteringstillæg på 10%.
Betaling. Kunden skal betale alle fakturaer for serviceydelser eller produkter senest 8 dage efter modtagelse af faktura, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
Scoolia Business LMS: Betaling af årsabonnement har en betalingsfrist på 14 dage efter modtagelse af faktura.
Fysiske kurser/undervisning: Betaling forud senest 14 dage før afholdelse. Dette gælder ALLE kurser og undervisningsforløb
Online kurser og serviceydelser: Betaling netto kontant ved køb via online-betaling.
Forsinket betaling
Hvis kunden undlader at betale en faktura for serviceydelser eller produkter rettidigt af årsager, som Virksomheden er uden ansvar for, har Virksomheden ret til rente af det forfaldne beløb på 1 % pr. måned fra forfaldsdato og til betaling sker. Derudover vil der blive opkrævet et rykkergebyr på 100,- kr.
Hvis kunden undlader at betale en forfalden faktura for serviceydelser senest 14 dage efter at have modtaget skriftligt påkrav om betaling fra Virksomheden, har Virksomheden ud over rente efter pkt. 5.1 ret til at: (i) ophæve salget af de serviceydelser og produkter, som forsinkelsen vedrører, (ii) ophæve salget af serviceydelser og produkter, som endnu ikke er leveret til kunden, eller kræve forudbetaling herfor, og/eller (iii) gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende.
Tilbud, Bestilling og Accept af Tilbud
Virksomhedens tilbud er gældende i 20 dage fra den dato, tilbuddet er dateret, medmindre andet fremgår af tilbuddet. Accept af tilbud, der er Virksomheden i hænde efter acceptfristens udløb, er ikke bindende for Virksomheden, medmindre Virksomheden meddeler kunden andet.
Bestilling af serviceydelser og produkter af Virksomheden er uden forbindtlighed, og aftalen om køb af varer og ydelser er først indgået, når Kunden har modtaget et tilbud og godkendt tilbuddet. Når Kunden har afgivet bestilling på serviceydelse eller produkt, afsender Virksomheden et tilbud, som Kunden kan afslå eller acceptere. Kunden kan sende bestilling på serviceydelser eller produkter til Virksomheden skriftligt via mail eller via telefon/onlinemøde.
En ordre skal indeholde følgende oplysninger for hver ordret serviceydelse eller produkt:
(1) Beskrivelse af ydelse
(2) Leveringsdato.
Derudover har Virksomheden brug for følgende oplysninger for at oprette Kunden i Virksomhedens system:
Firmanavn
CVR-Nummer
Adresse
Navn på Kontaktperson + evt. Administrator
E-mailadresse på Kontaktperson + evt. Administrator
Telefon/mobilnummer på Kontaktperson + evt. Administrator
Derefter vil Kunden modtage et tilbud via mail, hvor Kunden kan acceptere eller afslå tilbuddet. Dette er ordrebekræftelsen på serviceydelsen/produktet.
Virksomheden tilstræber at sende tilbud på serviceydelser eller produkter til Kunden skriftligt senest 5 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Kunden er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, der er tilsendt som led i et køb, er korrekte. idet der efterfølgende ikke valideres eller kontrolleres disse oplysninger. Accept eller afslag af tilbud skal være skriftlige for at binde Virksomheden.
Kunden kan ikke ændre en afgivet bestilling på serviceydelser eller produkter uden Virksomhedens skriftlige accept.
Hvis Virksomhedens tilbud på serviceydelser eller produkter ikke stemmer overens med kundens bestilling eller Aftalegrundlaget, og kunden ikke ønsker at acceptere de uoverensstemmende vilkår, skal kunden meddele det til Virksomheden skriftligt senest 5 arbejdsdage efter modtagelse af tilbuddet. Ved at acceptere tilbuddet er Kunden bundet af dette.
Levering
Virksomheden leverer serviceydelser og produkter senest til den tid, der fremgår af Virksomhedens tilbud. Virksomheden har ret til at levere før den aftalte leveringstid, medmindre parterne har aftalt andet.
Kunden skal undersøge alle serviceydelser/produkter ved leveringen. Hvis kunden opdager en fejl eller mangel, som kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks meddeles skriftligt til Virksomheden. Hvis en fejl eller mangel, som kunden har opdaget eller burde have opdaget, ikke straks meddeles skriftligt til Virksomheden, kan den ikke senere gøres gældende.
Forsinket levering, sygdom og udsættelse
Hvis Virksomheden forventer en forsinkelse i leveringen af serviceydelser/produkter informerer Virksomheden kunden om det og oplyser samtidig årsagen til forsinkelsen og ny forventet leveringstid.
Hvis Virksomheden undlader at levere serviceydelser/produkter senest 5 dage efter den aftalte leveringstid af årsager, som Kunden er uden ansvar for, kan Kunden ophæve den eller de bestillinger, der er berørt af forsinkelsen, uden varsel ved skriftlig meddelelse til Virksomheden. Kunden har ikke andre rettigheder i anledning af forsinket levering.
Hvis Virksomheden er forhindret i at udføre den aftalte serviceydelse pga. sygdom, kan Kunden få refunderet det fulde beløb – eller Virksomheden og Kunden kan aftale en ny leveringsdato.
Hvis Kunden udsætter leveringstidspunktet, skal det fulde beløb indbetales rettidigt til det først aftalte leveringstidspunkt.
Garanti
Virksomheden garanterer, at serviceydelser/produkter er fri for væsentlige fejl og mangler i udførelse i 6 måneder efter leveringen. For dele/funktioner, der afhjælpes under garanti, udgør garantiperioden 6 måneder fra afslutning af afhjælpningen, dog maksimalt 12 måneder fra oprindelig levering.
Virksomhedens garanti omfatter ikke fejl eller mangler, der skyldes: (i) brug i strid med Virksomhedens instruktioner eller almindelig praksis eller til ikke-aftalte formål, (ii) afhjælpning eller ændring udført af andre end Virksomheden, eller (iii) andre forhold, som Virksomheden er uden ansvar for.
Hvis kunden opdager en fejl eller mangel i garantiperioden, som kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks meddeles skriftligt til Virksomheden. Hvis en fejl eller mangel, som kunden opdager eller burde have opdaget, ikke straks meddeles skriftligt til Virksomheden, kan den ikke senere gøres gældende. Kunden skal give Virksomheden de oplysninger om en meddelt fejl eller mangel, som Virksomheden beder om.
Inden rimelig tid efter at Virksomheden har modtaget meddelelse fra Kunden om en fejl eller mangel og undersøgt kravet, meddeler Virksomheden kunden, om fejlen eller manglen er omfattet af garanti.
Inden rimelig tid efter at Virksomheden har afgivet meddelelse til kunden efter pkt. 9.4 om, at en fejl eller mangel er omfattet af garanti, afhjælper Virksomheden fejlen eller manglen.
Hvis Virksomheden undlader at afhjælpe en fejl eller mangel omfattet af garanti inden rimelig tid efter, at Virksomheden har givet meddelelse til kunden efter pkt. 9.4, af årsager, som Kunden er uden ansvar for, og fejlen eller manglen ikke er afhjulpet inden en rimelig frist på mindst 14 dage, kan Kunden ophæve den eller de ordrer, der er berørt af fejlen eller manglen, uden varsel ved skriftlig meddelelse til Virksomheden. Kunden har ikke andre rettigheder i anledning af fejl eller mangler ved serviceydelser end dem, der udtrykkeligt fremgår af pkt. 9.
Ansvar
Hver part er ansvarlig for egne handlinger og undladelser efter gældende ret med de begrænsninger, der følger af Aftalegrundlaget.
Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget kan Virksomhedens ansvar over for kunden ikke pr. kalenderår samlet overstige 50% af det salg af serviceydelser, som Virksomheden netto har faktureret til kunden i det umiddelbart foregående kalenderår. Ansvarsbegrænsningen gælder ikke, hvis Virksomheden har handlet forsætligt eller groft uagtsomt.
Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget er Virksomheden ikke ansvarlig over for kunden for indirekte tab, herunder tab af produktion, salg, fortjeneste, tid eller goodwill, medmindre det er forårsaget forsætligt eller groft uagtsomt.
Uanset eventuelle modstående vilkår i Aftalegrundlaget er Virksomheden ikke ansvarlig over for Kunden for manglende opfyldelse af forpligtelser, som kan henhøres til force majeure. Ansvarsfriheden består, så længe force majeure består. Som force majeure anses forhold, der er uden for Virksomhedens kontrol, og som Virksomheden ikke burde have forudset ved aftalens indgåelse. Eksempler på force majeure er usædvanlige naturforhold, krig, terror, brand, oversvømmelse, hærværk og arbejdsstridigheder.
Immaterielle rettigheder
Den fulde ejendomsret til alle immaterielle rettigheder, der opstår i forbindelse med Virksomhedens udførelse af serviceydelser, herunder patenter, design, varemærker og ophavsrettigheder, tilhører Virksomheden.
Dette gælder også alt undervisning-/ lærings-/ og kursusmateriale – Fysisk og online – udarbejdet af Virksomheden tilhører Virksomheden. Materialet må ikke anvendes eller videregives til tredjepart under nogen omstændigheder af Kunden – med mindre andet er aftalt skriftligt. Værdien af det videregivne vil blive fastsat af Virksomheden og faktureret til Kunden, både hvis det aftales at Kunden må anvende materialet, eller hvis Virksomheden bliver bekendt med at Kunden anvender/videregiver materialet uden skriftlig tilladelse.
Kunden kan anvende de immaterielle rettigheder, der opstår i forbindelse med Virksomhedens udførelse af serviceydelser, til formål, der falder inden for kundens sædvanlige forretningsområde, eller som særskilt er aftalt mellem parterne.
Virksomheden er ikke ansvarlig for leverede serviceydelsers krænkelse af tredjeparts immaterielle rettigheder, medmindre krænkelsen er forsætlig. I det omfang Virksomheden måtte blive mødt med påstand om leverede serviceydelsers krænkelse af tredjeparts immaterielle rettigheder, skal Kunden skadesløsholde Virksomheden, medmindre krænkelsen er forsætlig.
Fortrolighed
Kunden må ikke viderebringe eller bruge eller sætte andre i stand til at bruge Virksomhedens erhvervshemmeligheder eller andre oplysninger uanset art, som ikke er offentligt tilgængelige.
Kunden må ikke på utilbørlig måde skaffe sig eller forsøge at skaffe sig kendskab til eller rådighed over Virksomhedens fortrolige oplysninger som beskrevet i pkt. 12.1. Kunden skal omgås og opbevare oplysningerne forsvarligt for at undgå, at de utilsigtet kommer til andres kundskab.
Parternes forpligtelser efter pkt. 12.1-12.2 gælder under parternes samarbejde og uden tidsbegrænsning efter samarbejdets ophør uanset årsagen til ophøret.
Gældende lov og værneting
Parternes samarbejde er i alle henseender underlagt dansk ret.
Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med parternes samarbejde, skal afgøres ved en dansk domstol.